Teatri Kombëtar i Kosovës / 29/11/2008/ – Skenograf / Reklama televizive (animacion) / Dizajner i Pllakatit të shfaqjes “Çifti Martin” të regjisorit Bekim Lumi

 

 

 

 

 

>>ÇIFTI MARTIN (DAS PAAR MARTIN)

 

Muzeu Etnologjik i Kosovës / 27/09/2010 / – Skenograf / Dizajner i Pllakatit të shfaqjes “Këmisha e gjakut” të regjisorit Bekim Lumi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teatri i Qytetit – Gjilan 20/12/2019, Kosovë / – Skenograf dhe Kostumograf i shfaqjes “a.y.l.a.n.” / Regjisore: Blerta Neziraj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>>Shfaqja “a.y.l.a.n” e Kosovës, më e mira në Poloni>>